Slijkerman Transport

Vanuit onze vestiging in 't Veld en met ons eigen wagenpark zijn wij in staat om door heel Nederland hooi en stro, maar ook andere fourage artikelen te leveren. Ons hooi en stro komt voornamelijk uit Nederland, Duitsland en Frankrijk en wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit aan u te kunnen leveren.
U schakelt ons in voor al uw transport opdrachten. Slijkerman voor elk transport een oplossing.

Wilt u weten wat Slijkerman Transport voor u kan betekenen? Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Neem direct contact met ons op

Hoe het begon

Slijkerman Fourage en Strooisel is opgericht door onze opa Cees Slijkerman eind 1934. Onze vader Piet Slijkerman heeft de onderneming overgenomen in 1965. Wij, Cas en Niels Slijkerman zijn de derde generatie en sinds 2013 doen wij de bedrijfsvoering voor Slijkerman Fourage, Strooisel en Transport.

Transport op maat

Slijkerman Transport beschikt over haar eigen wagenpark. Dit geeft ons de vrijheid om u als klant van Slijkerman Fourage en Strooisel door het hele land te voorzien van uw materialen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u een transport wilt laten uitvoeren. Duurzaam transport en Maatschappelijk verantwoord ondernemen Om de uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu te verminderen, proberen wij zo duurzaam mogelijk ons transport uit te voeren. Wij hanteren de normen van 'Het nieuwe rijden' en onze wagens voldoen aan de Euro 5 norm. Daarnaast proberen we natuurlijk zo min mogelijk ritten leeg te rijden.

Contact, informatie en bestellen